Lukk

Vi løser dine interne transport utfordringer

Les merKontakt oss

Rådfør deg med N.C. Nielsen når du skal løse interne transportutfordringer. Vi er Skandinaviens største leverandør av gaffeltrucker, terminaltraktorer og spesialmaskiner. Posisjonen har vi nådd gjennom mange års målrettet arbeid med høy produktkvalitet, service og forretningsforståelse i en rekke bransjer.

N.C. Nielsen tilbyr komplette løsninger som passer alle utfordringer innenfor intern transport. Vi utvikler individuelt tilpassede kundeløsninger. Uansett om det gjelder små palleløftevogner til intern logistikk, terminaltraktorer til havner eller store heavy duty-maskiner.

Vi importerer og forhandler de verdenskjente merken Terberg, Konecranes, Baumann – og samarbeider med TII-Group om Scheuerle og Nicolas om SPMT-trailere. Vi forhandler TAB-industribatterier og våre egenutviklede litium-ion-batterier.

Daglig har vi over 100 servicemontører på norske, svenske og danske veier. De støttes av en landsdekkende serviceorganisasjon – og suppleres av bransjens største reservelager. Dessuten tilbyr N.C. Nielsen Skandinavias største utvalg av brukte maskiner og utstyr – på nettet eller i vårt moderne showroom i Balling.

Les mindre
 • Heavy HandlingHeavy Handling - for de tunge oppgavene

  N.C. Nielsen A / S har en helt egen avdeling for tunge håndteringsmaskiner og utstyr. Vi selger maskiner og utstyr fra noen av de ledende produsentene på markedet - inkludert Konecranes, Terberg, Scheuerle. Samtidig har vi mange års erfaring med å utvikle og produsere spesielle løsninger for de veldig tunge løftene - for eksempel verdens sterkeste reachstacker.

  Les mere om N.C. Nielsen Heavy Handling
  Heavy Handling
 • STREKK DEG ETTER STYRKENReachstackere fra N.C. Nielsen

  Selv de tyngste løftene skal være enkle å håndtere. Det er filosofien hos N.C. Nielsen når vi utvikler innovative og kraftige reachstackere til kunder over hele verden.

  Les mer om vår verden av reachstackere
  STREKK DEG ETTER STYRKEN
 • Litium-IonKLAR for ET MILJØVENNLIG VALG?

  Hos N.C. Nielsen lager vi egne litium-ion-batterier. Derfor kan vi levere en miljøriktig energikilde til alle typer maskiner.

  Les mer om mulighetene med litium-ion
  Litium-Ion
 • KundehistorierKundehistorier fra den virkelige verden

  Vi er glade for å kunne være til hjelp for kundene våre, og forteller gjerne sammen med kundene om hvordan vi har samarbeidet for å effektivisere, spare og utvide.

  Les kundehistorierne våre
  Kundehistorier

Profil av N.C. Nielsen