Vår neste auksjon starter tirsdag 25. juni og avslutter torsdag 27. juni 2024 - Gå til auksjon

Lukk
 • Bærekraftig Upcycling N.C. Nielsen lanserer et bærekraftig upcycling-konsept

  De fleste bedrifter ønsker å benytte seg av grønne, bæredyktige og miljøvennlige produkter, som bidrar til en bedre framtid for oss alle. Med konseptet «NCN Heavy handling Upcycling» kommer N.C. Nielsen med en konkret og funksjonell løsning på de gode intensjonene – ved å gi nytt liv til gamle og utbrukte maskiner i den tunge enden av skalaen.

  Se mer om upcycling-konseptet her!
  Bærekraftig Upcycling
De nye Terberg-dieselmotorene er et resultat av mange års utviklingsarbeid fra ingeniørene, hvor motorene har blitt gradvis forbedret. Samtidig blir miljøteknologien mer og mer kompleks, ettersom f.eks. væsken AdBlue krever et spesielt innsprøytingssystem og SCR-katalysatoren også fører til nye komponenter i motorene.
Claus Lilleholt / Produksjef, N.C. Nielsen A/S
Se Terberg kundehistorier

Klarer enhver oppgave

Utvalget av Terberg terminaltraktorer omfatter:

 • Terberg YT
 • Terberg RT og TT
 • Terberg BC
 • Terberg DT
 • Terberg Zagro
 • TERBERG SPESIALLØSNINGER
 • Terberg Approved

Terberg YT

Terberg YT (Yard Tractor) kombinerer stor motorkraft og ekstrem soliditet med et gjennomtenkt VIP-førerhus der det er fokus på optimal komfort, sikt og sikkerhet. Maskinene sikrer en rask håndtering av trailere, fra start til slutt. De bakhjulsdrevne Terberg YT-modellene er skapt til å flytte løstrailere i distribusjonssentre, havneterminaler, flyplasser og industrivirksomheter.

Den nye Terberg YT-serien består av flere de dieseldrevne varianter og en helelektrisk variant som ha den nyeste og mest effektive EV-teknologien – og som har samme ytelse som de dieseldrevne versjonene. De innovative Terberg-maskinene er også kompatible med hydrogen som drivstoff.

Se Terberg YT her

Terberg RT og TT

Terberg RT og TT (RoRo og Terminalen Tractor) legger seg i teten når det gjelder førerkomfort, sikkerhet og enkelt vedlikehold. De sterke sidene ved RoRo-terminaltraktorene har blitt enda sterkere. De spesialiserte heavy duty-maskinene med hhv. to- og firehjulstrekk er forbedret på en lang rekke områder, noe som øker den totale effektiviteten ved RoRo-håndtering, terminalarbeid og andre former for trailerhåndtering.

Se Terberg RT og TT her

Terberg BC

Terberg BC forener fleksibilitet og ekstrem soliditet med et gjennomtenkt VIP-førerhus der det er fokus på optimal komfort, sikt og sikkerhet. Maskinen kan flytte alle last- og tilhengertyper som benyttes på terminaler og distribusjonssentre.

Se Terberg BC her

Terberg DT

Den spesialutviklede Terberg DT-serien (Distribution Tractor) har lav innstegshøyde, godt oversikt fra førerhuset og en rekke sikkerhetsinnretninger. Dette gjør at DT-serien fra Terberg setter nye standarder for flytting av trailere på travle godsterminaler, sentrallagre og distribusjonssentre.

Se Terberg DT her

Terberg Zagro

Terberg Zagro er utviklet til å kunne kjøre både på og omkring jernbanespor. Den trekker lett 2500 tonn med nedslåtte skinnehjul og direkte kontakt mellom bakerste hjulsett og skinnene.

Se Terberg Zagro her

TERBERG SPESIALLØSNINGER

Over hele verden er Terberg kjent for sine robuste terminaltraktorer, som flytter trailere rundt på havneområder, distribusjonssentre og hos industrivirksomheter. I tillegg til dette kan N.C. Nielsen også tilby spesialløsninger med utgangspunkt i en Terberg-maskin – f.eks. har vi utviklet en løsning med en sandoppfyller som er til god hjelp ved kabellegging. Ta kontakt hvis du har en lignende idé.

Se Terbergs specialløsninger her

Terberg Approved

Med Terberg Approved åpner N.C. Nielsen nye muligheter på markedet for heavy duty-maskiner. I stedet for å velge nytt eller brukt kan virksomheten framover velge «brukt, men så godt som nytt», og redusere prisen med 40–45 % sammenlignet med nye og tilsvarende Terberg-modeller. Approved-konseptet er basert på Terberg-maskinenes velkjente kvalitet og driftssikkerhet.

enkel tilgang til maskinen

Terberg-maskinene har høy driftssikkerhet og enkelt vedlikehold. Den vippbare førerhuset er vippet 71 ° opp og sikrer uhindret tilgang til motoren under service og reparasjon.

Terberg har utviklet en innovativ flatkjøler for denne maskinen - med tre uavhengige kjølemoduler plassert oppå hverandre for resp. intercooler, motor og girkasse. Radiatoren er også enkel å rengjøre og vedlikeholde.

Terberg setter baren høyt

Terberg RT og Terberg TT er i front med førerkomfort, sikkerhet og enkelt vedlikehold. Styrken til RoRo-terminaltraktorene er blitt enda sterkere. Terberg setter terminalarbeidet i toppgir. Erfaringer fra tusenvis av driftstimer og ny teknologi gikk opp i en høyere enhet da Terberg i april 2010 presenterte den første av fremtidige generasjoner RT-terminaltraktorer.

De spesialiserte tunge maskinene med resp. 2- og firehjulsdrift er blitt forbedret på et bredt spekter av områder, noe som øker den generelle effektiviteten av RoRo-håndtering, terminalarbeid og andre former for håndtering av tilhenger.

Et av områdene det har vært fokusert på er å skape et best mulig arbeidsmiljø for sjåføren. Derfor er VIP-hytta på Terberg-maskinene uten tvil den beste i verden i sin kategori målt med tanke på ergonomi, sikkerhet og lavt støynivå.

Terberg trekker fra

med ny terminal traktor for logistikkoppgaver

Den populære Terberg YT-serien (Yard Tractor) er tilgjengelig i både diesel, elektrisk og hydrogen. Det er utviklet på bakgrunn av et multifunksjonelt konsept med blant annet økt førerkomfort, høy effektivitet og mye ekstra utstyr som øker arbeidsoppgavene ved distribusjonssentre, havneterminaler, avfallsdepoter og industribedrifter.

Den nye Terberg YT er et kraftverk, som takler en maksimal avføringsbelastning på 36 tonn. Dette betyr at det alltid er rikelig med kraftoverskudd når du håndterer de mange trailerne i løpet av en dag.

Forbedret førerkomfort
På Terberg har de selvfølgelig også lyttet til ønskene til maskinførerne, som bruker mange arbeidstimer bak rattet. Disse er utstyrt med forbedret førerkomfort i form av en unik fjæring i kupeen, god plass for tilbehør og lagring, robuste speilarmer, ergonomisk designet kontrollpanel og en effektiv varmeovn som forhindrer tåke vinduer.

De elektriske Terbergene er 100% elektrisk drevet og derfor veldig stille, akkurat som de er en fordel for miljøet.

Banebrytende batteriteknologi
Maskinene er utstyrt med nyskapende teknologi basert på litiumbatterier. Det gir en kraftig økt arbeidstid uten lading, og når ladingen endelig skal skje, tar det bare rundt 2½ time. Et fulladet litiumbatteri kan fungere 9 - 10 timer.

VIL DU VITE MER?

Vi har nå mottatt bestillingen din og vil behandle bestillingen din så snart som mulig.