Vår neste auksjon starter tirsdag 25. juni og avslutter torsdag 27. juni 2024 - Gå til auksjon

Lukk

HEAVY HANDLING MADE EASY

Har du behov for å løfte mer enn 250 tonn i opptil 15 meters høyde?
Trenger du å flytte varene dine «på hjul»?
- og på praktisk talt alle underlag som er noenlunde jevne?

Da finner du løsningen i N.C. Nielsens brede utvalg av reachstackere og Pick-and-Carry-maskiner for Heavy Handling.

Med utgangspunkt i prinsippet om at selv de tyngste løftene skal være enkle å håndtere, tilbyr vi hos N.C. Nielsen våre innovative og kraftfulle reachstackers og Pick-and-Carry-maskiner til kunder over hele verden.

Jørgen Peter Lund.

Jørgen Peter Lund er klar til å hjelpe deg

Ring +45 30 38 41 51
eller fyll ut skjemaet
- så kontakter vi deg

Vi har bygd opp mangeårig ekspertise innenfor tunggods og hever gjennomgående standarden for maskinenes løftekapasitet, manøvreringsevne, førerkomfort, fleksibilitet og tekniske egenskaper. Vi har for eksempel levert en rekke spesialiserte løsninger til vindturbinindustrien over hele verden.

Én leverandør for alle dine Heavy handling-oppgaver

Velg N.C. Nielsen som partner når det gjelder mobile løftemaskiner for Heavy Handling. Vi tar oss av hele prosessen fra behovsvurdering, utvikling, produksjon og maskintransport, testing og prøveløft og sluttmontering og sluttmontering på kjøreområder rundt om i verden, og vi tilbyr førsteklasses service med egne serviceteknikere eller servicepartnere servicepartnere.

Maskiner til mobile løfte er på ingen måte en standardvare. Vi utvikler løsninger i nært samarbeid med kundene våre og tar alltid et 360-graders perspektiv på oppgaven. Vi er ikke redde for å ta på oss såkalt «umulige» oppgaver og har gjentatte ganger flyttet grensene for hva som er teknisk mulig.

Hos N.C. Nielsen har bygget opp et solid samarbeid med flere kjente maskinmerker. Dette gjør det mulig å utvikle nye mobile løftemaskiner for praktisk talt alle tenkelige bruksområder formål og til og med med svært store løftekapasitet. Løsninger gir merverdi med ekstrautstyr, aggregater eller tilpassede plattformer.

Fleksible alternativer, økt mobilitet og høyt kraftoverskudd kjennetegner våre Heavy handling-løsninger. De gjør det kompliserte enkelt, og hjelper medarbeiderne dine med å være mer smidigere og styrke organisasjonens konkurranseevne.

Med en mobil løsning kan vi spare deg for å måtte investere i flere maskiner bare for å utføre en enkelt jobb, og det til en betydelig lavere pris enn med mobil- eller beltekraner.

Lasthåndtering av svært tungt gods krever de rette maskinene, med det rette utstyret, og ikke minst en profesjonell rådgivning som kan hjelpe virksomheten med logistikkoppgavene innen Heavy Handling.

Klikk på bildene ovenfor for å utforske de mange løsningene våre.