Lukk
Selv de tyngste løftene skal være enkle å håndtere. Det er filosofien hos N.C. Nielsen når vi utvikler innovative og kraftige reachstackere til kunder over hele verden. Vi har bygd opp mangeårig ekspertise innenfor tunggods og hever gjennomgående standarden for maskinenes løftekapasitet, manøvreringsevne, førerkomfort, fleksibilitet og tekniske egenskaper.

Alle reachstackere fra N.C. Nielsen er individuelt tilpasset til de aktuelle oppgavene og det enkelte arbeidsmiljøet. De fås med løftekapasitet på mellom 65 og 180 ton. De kan leveres med ekstrautstyr som krok, container-åk, gafler eller jib – og kan dessuten males i virksomhetens foretrukne farge. Sist, men ikke minst er førerkomforten satt i sentrum med en rekke funksjonelle detaljer i førerhuset.

Hos N.C. Nielsen samarbeider vi med SMV Konecranes om reachstackerne. Vi har dermed fri adgang til verdens ledende maskinmerke på området. Det tette utviklingssamarbeidet kommer kundene våre til gode i form av robuste løsninger som bidrar til lavere levetidskostander (TCO) og en bedre bunnlinje. Vi leverer en samlet pakke med en funksjonsdyktig reachstacker, teknisk dokumentasjon, spesialutstyr, mulighet for testkjøring og en attraktiv service.

Velkommen til en verden av reachstackere.

 

TRO FLYTTER FJELL. VI FLYTTER VINDMØLLER OG ALT DET ANDRE

Hos N.C. Nielsen får vi flere og flere henvendelser om de aller tyngste løftene. Vi har for eksempel levert en rekke spesialløsninger til den danske vindmølleindustrien hvor vindmølletårn og naceller skal løftes fra en blokkvogn som står på en opplagringsplass, eller transporteres fra en industrihall til en annen. Naturligvis klarer reachstackerne også oppgaver som fleksibel containerhåndtering på terminaler, flytting av flere tonn tunge emner på skipsverft eller transport på travle forsyningsbaser på havna.
 

FØRERKOMFORT UT OVER ALLE GRENSER

Ta en titt inn i førerhuset. Den er utformet med store og bruddsikre vinduer som gir optimal synlighet i alle retninger. Den har masser av plass og oppbevaringsmuligheter. Den tilbyr oversiktlige betjeningspaneler som er plassert innen behagelig rekkevidde. Førerhuset kan skyves fram i vannrett posisjon, slik at føreren kommer helt innpå det som skjer ved maskinfronten. Førersetet er ergonomisk utstyrt. Førerhuset kan også utstyres med ekstrautstyr som f.eks. ryggekamera. Og det er også utstigningsmuligheter på begge sider av maskinen.
 

VELG EN REACHSTACKER FRA N.C. NIELSEN MED:

  • Høy driftssikkerhet
  • Lav TCO (Total Cost of Ownership)
  • Attraktiv tilbakebetalingstid
  • Fleksible løft til et bredt spekter av oppgaver
  • Velprøvd og veldokumentert produktkvalitet
  • Individuelt tilpasset løsning
  • Høy førerkomfort med godt utsyn, lavt støynivå og masse utstyr
  • Framtidssikrede og energioptimaliserte maskiner
  • Avansert datainnsamling

KOM INNOM FOR EN STERK DEMONSTRASJON

Kontakt N.C. Nielsen på +47 679 19 900 eller e-post info@nc-nielsen.no allerede i dag, og hør mer om de forretningsmessige fordelene med en reachstacker. Avtal gjerne et presentasjonsmøte hvor vi forteller mer om mulighetene med nettopp disse maskinene – og bli med på en testkjøring hvor vi demonstrer framtidens teknologi på området.

SE ALLE VÅRE SPESIALKONSTRUERTE REACHSTACKERE

VIL DU VITE MER?

Dersom du vil vite mer om produktprogrammet av reachstackere, er det bare å kontakte vår direktør Poul B. Nielsen.