Lukk

MED DEG HELE VEIEN

Vi overlater deg ikke til deg selv når vi har inngått avtale. Våre montører og det profesjonelle reservedelelageret sørger for at vi alltid er klare til å hjelpe deg hvis det er behov for reparasjoner.

Heavy handling-løsninger fra N.C. Nielsen

Kun én kontaktperson

Kjernen i N.C. Nielsens Heavy handling-team består av en rekke erfarne spesialister: produktsjefer, konsulenter og Back Office-medarbeidere med base i Balling. Kunden har utelukkende én kontaktperson hos N.C. Nielsen, som trekker relevante spesialister inn i prosjektet underveis:

" Som «full-line»-leverandør er det avgjørende at kunden har én kontaktperson som fungerer som prosjektleder for prosessen. Kontaktpersonen velger laget, som for eksempel kan bestå av en selger, en maskinkonstruktør og en verkstedsjef. Det er en spennende og innovativ prosess, hvor vi sammen finner fram til et løsningsforslag som presenteres for kunden og modelleres videre fram mot den endelige løsningen "
Salgssjef, Jørgen Peter Lund / N.C. Nielsen A/S
Se kundehistorier

Terberg terminaltraktorer

Driftssikker, kraftig og alltid med sjåførens komfort i sentrum. Det er noen av de åpenbare gevinstene med terminaltraktorene fra nederlandske Terberg. Maskinene er ekstremt funksjonelle og bygger på flere tiårs erfaring med intenst og hardt daglig slit i forbindelse med f.eks. transport av containere, løstrailere og vekselflak.  

Ny teknologi brukes løpende til å forbedre terminaltraktorene ytterligere og forsterke Terbergs ledende posisjon innen brukervennlighet, ergonomi og sikkerhet. "Keep it simple and safe" er et grunnleggende Terberg-prinsipp bak både konstruksjon, design og teknologi.

Les mer om Terberg 

Konecranes LIFT TRUCKS

Konecranes har konstruert, kundetilpasset og produsert løfteutstyr til de mest krevende miljøer i over 50 år. Som en del av Konecranes, som er den verdensledende leverandøren av løfteutstyr og service, har vi uovertruffen kunnskap om løfteoppgaver.

Konecranes har det fulle utvalget innen gaffeltrucker, reachstackere, aggregater for håndtering av tomme og fulle containere. Velg truck utfra vekten på godset og variasjonen i oppgavene trucken skal utføre. Du finner den riktige løftekapasiteten, de riktige funksjonene og aggregatene i utvalget vårt. Når du kjøper en truck fra Konecranes, får du den mest oppdaterte, gjennomtestede teknologien og en truck som er bygget for oppgavene dine.

Les mer om Konecranes 

HEAVY HANDLING SPECIALMASKINER

Selv de tyngste løftene skal være enkle å håndtere. Det er filosofien hos N.C. Nielsen når vi for eksempel utvikler innovative og kraftige reachstackere til kunder over hele verden. Vi har bygd opp mangeårig ekspertise innenfor tunggods og hever gjennomgående standarden for maskinenes løftekapasitet, manøvreringsevne, førerkomfort, fleksibilitet og tekniske egenskaper.

Heavy handling-produktområdet vårt spenner vidt og dekker stort sett alle interne logistikkoppgaver i den tunge enden av skalaen. Spesialbygde reachstackere, containerflyttere, trailere for tunggods, mobile traverskraner og tilbehør som bukkesystemer og svanehalser er bare noen av de mange mulighetene i det omfattende produktprogrammet vårt.

 • Gantry kraner
 • Towerlifter
 • NCN-Reachstacker
 • NCN-teleskopgaffeltruck
 • Terberg med sandspreder
 • SPMT-trailere

Læs mere om Heavy handling special-maskinerne

Trailere

Rådfør deg med N.C. Nielsen når det gjelder trailere for tungtransport på terminaler, i havner og i industrivirksomheter. Med et svært bredt utvalg av trailere og annet utstyr finner vi alltid en løsning som passer perfekt til det spesifikke behovet til virksomheten. Containerchassis, skiftevognslass, SPMT-kasettrailer, roll-trailer eller lavlaster er eksempler på de forskjellige trailerne våre. De tilpasses individuelt til oppgaven og trekkes vanligvis av en Terberg-terminaltraktor eller er selvkjørende.

 • Containerchassis
 • Roll-trailer
 • SPMT-trailer
 • Modultrailer
 • Kassettetrailer
 • Vekselflaktrailer
 • Containerflytter

Les mer om trailere 

UDSTYR

Ingen skal gå på akkord med utstyret. Heller ikke når det gjelder utstyr til heavy handling-maskiner fra N.C. Nielsen. Vi kan levere et bredt utvalg av ekstrautstyr og aggregater som hjelper til med å løse oppgavene knyttet til intern transport. Produktområdet utvikler seg stadig, og det kommer hele tiden nye, innovative og spennende løsninger.

 • Svanehals med parkeringsstander
 • Overheight frame
 • Magnet-åg
 • Mellem-åg

Les mer om utstyr 

Ønsker du å bli kontaktet for mer info om N.C. Nielsen Heavy Handling?

Vi har et team av Heavy Handling-eksperter som er klare til å gi deg råd om hvordan N.C. Nielsen Heavy Handling kan håndtere de tyngste logistikkoppgavene dine. La oss kontakte deg for en fullstendig uforpliktende snakk om alternativene dine.

Bli smartere med tung håndtering

TC5 - Full container-reachstacker, som kan stable 5 containere i høyden i første rekke.
Tar containeren fra toppen

TC6 - Full container-reachstacker, som kan stable 6 containere i høyden i første rekke.
Tar containeren fra toppen

TCX5 - Full container-reachstacker med supportjacks (støttebein) mellom trekkhjul, som kan stable 5 containere i høyden i første rekke. Tar containeren fra toppen

CC5 - Combihandler med piggyback-bein, som kan stable 5 containere i høyden i første rekke. Tar vanligvis containeren fra toppen. Ved hjelp av piggyback-beina kan man håndtere lastebiltrailere fra bakken til togvogner.

CCX5 - Combihandler med piggyback-bein og supportjacks (støttebein) mellom trekkhjul, som kan stable 5 containere i høyden i første rekke. Tar vanligvis containeren fra toppen. Ved hjelp av piggyback-beina kan man håndtere lastebiltrailere fra bakken til togvogner.

VIL DU VITE MER?

Våre eksperter innen tunghåndtering er klare til å hjelpe deg med løsningen som passer dine behov.