Lukk

Imponerende trekkraft

Den tunge maskinen Terberg RT403 tilbyr imponerende trekkraft på 403 hk og en ytterligere optimalisering av bl.a. drivstofforbruk og førerkomfort. Terberg RT403 er en kraftig maskin som på grunn av sin holdbarhet og verdi i tunge transporter i både industribedrifter så vel som i hageområder og terminaler. Teknologisk innovasjon og stadig økende krav til godsmengde og størrelse fra selskapenes sider ligger bak den optimaliserte designen av Terberg RT403. Til tross for maskinens høye ytelse, er motoren ekstremt stille og miljøvennlig.

Komfort og produktivitet

Førerkomfort og produktivitet er to sider av den samme mynten. Terberg er kjent for å levere markedets beste hytte målt i ergonomi, plassforhold, sikkerhet, støynivå og sikt. Den romslige hytta har store vindusflater, som gir fri utsikt til alle sider og bruk av effektive lydisolerende materialer sikrer et nesten støyfritt arbeidsmiljø

De nye Terberg-dieselmotorene er et resultat av mange års utviklingsarbeid fra ingeniørene, hvor motorene har blitt gradvis forbedret. Samtidig blir miljøteknologien mer og mer kompleks, ettersom f.eks. væsken AdBlue krever et spesielt innsprøytingssystem og SCR-katalysatoren også fører til nye komponenter i motorene.
Claus Lilleholt / Produksjef, N.C. Nielsen A/S
Se Terberg kundehistorier

Terberg - TERMINALTRAKTORER FOR Tunge oppgave

Pålitelig, kraftig og alltid med førerens komfort i sentrum. Dette er noen av de åpenbare fordelene med nederlandske Terberg-terminaltraktorer. Maskinene er ekstremt funksjonelle og er basert på flere tiårs erfaring med intens hard daglig slitasje i forbindelse med f.eks. transport av containere, løse tilhengere og byttekropper.

Ny teknologi brukes kontinuerlig for å forbedre terminaltraktorene ytterligere og utvide Terbergs ledende posisjon innen brukervennlighet, ergonomi og sikkerhet. "Keep it simple and safe" er et grunnleggende Terberg-prinsipp bak konstruksjon, design og teknologi.

KLARER ENHVER OPGAVE

Udvalget af Terberg terminaltraktorer omfatter:

  • Terberg YT
  • Terberg RT & TT
  • Terberg BC
  • Terberg DT
  • Terberg Zagro
  • Terberg Specialløsninger
  • Terberg Approved

Terberg YT

Terberg YT (Yard Tractor) forener stor motorkraft og ekstrem soliditet med en gennemtænkt VIP-kabine, hvor der er fokus på optimal komfort, udsyn og sikkerhed. Maskinerne sikrer hurtig trailerhåndtering fra start til slut. De baghjulstrukne Terberg YT-maskiner er skabt til at flytte løstrailere i distributionscentre, havneterminaler, lufthavne og industrivirksomheder.

Den nye Terberg YT-serie består af flere diesel-varianter og en fuldt eldreven variant med den nyeste og højeffektive EV-teknologi, som giver den samme ydelse som de dieseldrevne udgaver. De innovative Terberg-maskiner er tilmed kompatible til brint som brændstof. 

Se Terberg YT her

Terberg RT & TT

Terberg RT og TT (RoRo & Terminal Tractor) lægger sig i spidsen med førerkomfort, sikkerhed og enkel vedligeholdelse. De stærke sider ved RoRo-terminaltraktorerne er blevet endnu stærkere. De specialiserede heavy-duty maskiner med hhv. 2 og 4 hjulstræk er forbedret på en lang række områder, der øger den samlede effektivitet ved RoRo-håndtering, terminalarbejde og andre former for trailerhåndtering.

Se Terberg RT og TT her

Terberg BC

Terberg BC182 forener fleksibilitet og ekstrem soliditet med en gennemtænkt VIP-kabine, hvor der er fokus på optimal komfort, udsyn og sikkerhed. Maskinen kan flytte alle lad- og anhængertype, der anvendes på terminaler og distributionscentre.

Se Terberg BC her

Terberg DT

Den specialudviklede Terberg DT-serie (Distribution Tractor) har lav indstigningshøjde, et bredt udsyn fra førerkabinen og en række sikkerhedsforanstaltninger, som sætter Terberg DT-serien nye standarder, når der skal flyttes trailere på travle godsterminaler, centrallagre og distributionscentre.

Se Terberg DT her

Terberg Zagro

Terberg Zagro er udviklet til at kunne køre både på og omkring jernbanespor. Den trækker snildt 2.500 tons med nedslåede skinnehjul og direkte kontakt mellem bagerste hjulsæt og skinnerne.

Se Terberg Zagro her

Terberg Specialløsninger

Verden over er Terberg kendt for sine robuste terminaltraktorer, der flytter trailere på havneområder, i distributionscentre og hos industrivirksomheder. Udover dette kan N.C. Nielsen også tilbyde special-løsninger med udgangspunkt i en Terberg-maskine – fx har vi udviklet en løsning med en sandopfylder, der effektivt hjælper til ved kabelnedlægning. Lad os gerne høre det, hvis du har en lignende idé.

Se Terbergs specialløsninger her

Terberg Approved

Med Terberg Approved åbner N.C. Nielsen nye muligheder på markedet for heavy duty maskiner. I stedet for nyt eller brugt kan virksomheder fremover vælge "brugt, men så godt som nyt" og skære 40-45 % af prisen sammenlignet med nye tilsvarende Terberg-modeller. Approved-konceptet bygger på Terberg maskinernes velkendte kvalitet og driftssikkerhed.

enkel tilgang til maskinen

Terberg-maskinene har høy driftssikkerhet og enkelt vedlikehold. Den vippbare førerhuset er vippet 71 ° opp og sikrer uhindret tilgang til motoren under service og reparasjon.

Terberg har utviklet en innovativ flatkjøler for denne maskinen - med tre uavhengige kjølemoduler plassert oppå hverandre for resp. intercooler, motor og girkasse. Radiatoren er også enkel å rengjøre og vedlikeholde.

Terberg setter baren høyt

Terberg RT og Terberg TT er i front med førerkomfort, sikkerhet og enkelt vedlikehold. Styrken til RoRo-terminaltraktorene er blitt enda sterkere. Terberg setter terminalarbeidet i toppgir. Erfaringer fra tusenvis av driftstimer og ny teknologi gikk opp i en høyere enhet da Terberg i april 2010 presenterte den første av fremtidige generasjoner RT-terminaltraktorer.

De spesialiserte tunge maskinene med resp. 2- og firehjulsdrift er blitt forbedret på et bredt spekter av områder, noe som øker den generelle effektiviteten av RoRo-håndtering, terminalarbeid og andre former for håndtering av tilhenger.

Et av områdene det har vært fokusert på er å skape et best mulig arbeidsmiljø for sjåføren. Derfor er VIP-hytta på Terberg-maskinene uten tvil den beste i verden i sin kategori målt med tanke på ergonomi, sikkerhet og lavt støynivå.

Tre-i-en slider

med stor fleksibilitet

Terberg BC182 kombinerer fleksibilitet og ekstrem soliditet med en gjennomtenkt VIP-hytte, hvor fokuset er på optimal komfort, synlighet og sikkerhet. Maskinen kan flytte alle typer lastere og tilhengere som brukes i terminaler og distribusjonssentre.

Terberg BC182 er en ekte tre-i-en-maskin som sikrer nødvendig fleksibilitet ved distribusjonssentre og terminaler, der varene ankommer eller håndteres på forskjellige transportformer.

BC182 kan leveres med løfteramme for skift, en krakk for tilhengere og en standard tilhengerfeste for vogntog. Maskinen dekker dermed alle vanlige laste- og trailertyper.

Ligger lavt på landsbygda

Den lave inngangshøyden og et hyttegulv bare en halv meter over kjøreområdet gjør Terberg DT velegnet for den travle trailertrafikken. Føreren av en Terberg DT er bokstavelig talt i øyehøyde med både andre trafikanter og fotgjengere ved terminalen. Den lave høyden må bidra til å minimere risikoen for kollisjoner og andre ulykker.

Distribusjon i øyehøyde

Den spesialutviklede Terberg DT-serien (Distribusjonstraktor) har lav inngangshøyde, bred utsikt fra førerhuset og en rekke sikkerhetstiltak som setter Terberg DT-serien nye standarder når du skal flytte trailere på travle godsterminaler, sentrallager og distribusjonssentre.

Terberg trekker fra

med ny terminal traktor for logistikkoppgaver

Den populære Terberg YT-serien (Yard Tractor) er tilgjengelig i både diesel, elektrisk og hydrogen. Det er utviklet på bakgrunn av et multifunksjonelt konsept med blant annet økt førerkomfort, høy effektivitet og mye ekstra utstyr som øker arbeidsoppgavene ved distribusjonssentre, havneterminaler, avfallsdepoter og industribedrifter.

Den nye Terberg YT er et kraftverk, som takler en maksimal avføringsbelastning på 36 tonn. Dette betyr at det alltid er rikelig med kraftoverskudd når du håndterer de mange trailerne i løpet av en dag.

Forbedret førerkomfort
På Terberg har de selvfølgelig også lyttet til ønskene til maskinførerne, som bruker mange arbeidstimer bak rattet. Disse er utstyrt med forbedret førerkomfort i form av en unik fjæring i kupeen, god plass for tilbehør og lagring, robuste speilarmer, ergonomisk designet kontrollpanel og en effektiv varmeovn som forhindrer tåke vinduer.

De elektriske Terbergene er 100% elektrisk drevet og derfor veldig stille, akkurat som de er en fordel for miljøet.

Banebrytende batteriteknologi
Maskinene er utstyrt med nyskapende teknologi basert på litiumbatterier. Det gir en kraftig økt arbeidstid uten lading, og når ladingen endelig skal skje, tar det bare rundt 2½ time. Et fulladet litiumbatteri kan fungere 9 - 10 timer.

VIL DU VITE MER?

Vi har nå mottatt bestillingen din og vil behandle bestillingen din så snart som mulig.