Vår neste auksjon starter tirsdag 25. juni og avslutter torsdag 27. juni 2024 - Gå til auksjon

Lukk
N.C. Nielsen lanserer nå "Terberg Approved". Et nytt bruktkonsept med helrenoverte Terberg terminaltraktorer som er så godt som nye både inn- og utvendig.

Med Terberg Approved åpner N.C. Nielsen nye muligheter på markedet for heavy duty-maskiner. I stedet for å velge nytt eller brukt kan virksomheten framover velge "brukt, men så godt som nytt", og redusere prisen med 40–45 % sammenlignet med nye og tilsvarende Terberg-modeller. Approved-konseptet er basert på Terberg-maskinenes velkjente kvalitet og driftssikkerhet.

- Vi håndplukker de beste maskinene med lavt antall arbeidstimer og renoverer dem etter en nøye fastlagt plan. Det innebærer bl.a. utskifting av alle slitte eller defekte deler, en omfattende kvalitetssjekk av alle funksjoner og komponenter og en omfattende renovering fra ytterst til innerst. Resultatet er at maskinene både fungerer og ser ut som nye. Til gjengjeld er prisen 40–45 % lavere enn en tilsvarende ny Terberg YT-, RT- eller TT-modell, sier salgsdirektør Max Høegh Nielsen, N.C. Nielsen.

 

Gir nye muligheter

Terberg Approved henvender sig til virksomheder, der går efter høj driftssikkerhed og chaufførkomfort i forbindelse med trailerhåndtering og andre former for tung logistik. Nu kan de indfri ønsket, selv om opgavens omfang eller karakter ikke umiddelbart retfærdiggør investeringen i en fabriksny maskine.
 

Dobbel kvalitetssjekk

Renoveringen av de brukte Terberg-maskinene utføres av N.C. Nielsens mangeårige samarbeidspartner på området, som fra før av har stått bak renoveringen av hundrevis av brukte Linde-gaffeltrucker for virksomheten hvert eneste år. 

- Vi gjennomfører selv en avsluttende kvalitetssjekk på vårt eget verksted, der vi samtidig klargjør maskinen til visning, og fullfører vedlikeholdsrapporten som fungerer som en detaljert varedeklarasjon på hver Approved-maskin, sier Max Høegh Nielsen.

Stor interesse – også fra utlandet

Forhåndsinteressen for N.C. Nielsens "brukt, som nytt"-konsept har vært stor. De første Terberg Approved-maskinene er allerede levert til danske bedrifter, og alt peker på at konseptet også har internasjonal gjennomslagskraft.

- Selv om Terberg Approved er et helt nytt tiltak, har vi allerede satt av maskiner til forhandlere i Tyskland, Italia og de baltiske landene. De ser gode muligheter til å kunne selge denne typen maskiner på sine markeder, forteller Max Høegh Nielsen.

Vil du vide mere?