Lukk
Alle Nå kan N.C. Nielsen presentere en vaskeekte verdensnyhet, nemlig den nye Terberg YT-serien. Den nederlandske produsenten Terberg har høynet det tekniske nivået enda mer i den nye Yard Tractor-serien, som er spesialkonstruert til å flytte løstrailere i distribusjonssentre, havneterminaler, flyplasser og industrivirksomheter.

Den nye Terberg YT-serien består av flere varianter av Terberg YT 193/YT 223 (diesel Stage
V-sertifiserte) og den helt el-drevne Terberg YT 203 EV-varianten med den nyeste og høyeffektive EV-teknologien, som gir samme ytelse som de dieseldrevne utgavene. De innovative Terberg-maskinene er også kompatible med hydrogen som drivstoff. 

 

Terberg med ekstra lag

Den nye Terberg YT gjør det mulig for N.C. Nielsen å tilby enda flere løsningsmuligheter på heavy duty-området:

– Her snakker vi om det ypperste innenfor terminaltraktorer. Terberg har lagt til et ekstra lag av alt og lagd en robust, driftssikker og komfortabel terminaltraktor fra øverste hylle. Den representerer et høyt teknisk kvalitetsnivå med en rekke enkle, sterke og langtidsholdbare funksjoner og løsninger. Vi ser fram til at kundene våre kan få glede av alle disse nye funksjonene og innovative nyhetene, uttaler Geirmund Rundhaug fra N.C. Nielsen i Norge.

Terberg YT er utviklet med et robust, varmgalvanisert og gjennomtestet chassis som kan motstå rustangrep fra vær, vind, saltholdige og korrosjons utsatte miljøer. Den klarer en maksimal svingskivebelastning på 36 tonn. Svingskiven på Terberg-terminaltraktoren kan justeres hydraulisk opp og ned i henhold til ønsket sammen- eller avkobling av trekker og trailer.
 

Forbedret førerkomfort

Hos Terberg har man naturligvis også hørt på ønskene fra maskinførerne som tilbringer mange arbeidstimer bak rattet. Disse har fått forbedret førerkomfort i form av en unik fjæring av førerhuset, masse plass til tilbehør og oppbevaring, robuste speilarmer, ergonomisk utformet betjeningspanel og et effektivt varmeapparat som forebygger dugg på rutene. Dette gjør maskinen tilpasset og optimal for de høye krav for ergonomi og komfort som er i Norden.
 

Masse ekstrautstyr

Med den nye Terberg YT-serien er det samtidig økte muligheter når det gjelder ekstrautstyr og tilbehør:

– Det fleksible Terberg YT-konseptet gir gode muligheter til å velge ekstrautstyr og få terminaltraktoren tilpasset til de faktiske transportoppgavene. Vi tilbyr et bredt utvalg av ekstrautstyr, som for eksempel ekstra hydraulikk, lykteføring, luftuttak og trekk – for å nevne noen få av mulighetene. Med Terberg YT har vi fått det beste utgangspunktet til å komme med en individuelt tilpasset Yard Tractor til kundene, avslutter Geirmund Rundhaug fra N.C. Nielsen i Norge.

VIL DU VITE MER?

Kontakt N.C. Nielsen for ytterligere informasjon om innholdet i denne pressemeldingen.for ytterligere informasjon om innholdet i denne pressemeldingen.