Vår neste auksjon starter tirsdag 23. april og avslutter torsdag 25. april 2024 - Gå til auksjon

Lukk
Alle N.C. Nielsen har pr. 15. august inngått en avtale med Konecranes om salg av Konecranes-gaffeltrucker og -reachstackere i Norge og Sverige. Det betyr at N.C. Nielsen nå forhandler både Terberg-terminaltraktorer og Konecranes-maskiner i hele Skandinavia.

Siden 2007 har N.C. Nielsen forhandlet Konecranes-gaffeltrucker og -reachstackere på det danske markedet. N.C. Nielsen og Konecranes samarbeider fra før tett på mange fronter og har blant annet utviklet en serie heavy duty-reachstackere (med løftekapasitet på 85–152 t) som selges over hele verden.

 

I tillegg til Konecranes er N.C. Nielsen kjent for å importere og forhandle Terberg-terminaltraktorer i hele Skandinavia. Med det nye oppsettet kan N.C. Nielsen dekke alle behov på heavy handling-området – enten det gjelder løsninger med nye maskiner, serviceavtaler, spesialmaskiner, ekstrautstyr eller brukte maskiner.

– Vi starter et nytt kapittel i vår Konecranes-historie. Vi gleder oss over å ha utvidet samarbeidet til å gjelde Norge og Sverige. Vi har etablert et nytt heavy handling-team som skal støtte vår skandinaviske innsats, sier salgsdirektør på N.C. Nielsens heavy handling-område, Max Høegh Nielsen.
 

Alle Konecranes-kunder hos N.C. Nielsen kan dessuten dra fordel av en serviceorganisasjon med erfarne teknikere som står klare for å rykke ut for løpende vedlikehold og eventuell akutt assistanse – uansett hvor i Norge, Sverige eller Danmark de måtte befinne seg. Ekspertisen dekker hele spekteret fra vedlikehold, service og reparasjoner til reservedeler samt teknisk support.
 

VILL DU VETA MER?

Kontakt salgsdirektør Max Høegh Nielsen for ytterligere informasjon om innholdet i denne pressemeldingen.