Lukk
Case Kvalitet og god kundehåndtering var avgjørende når IPS Rangering AS valgte leverandør av fire nye rangeringsmaskiner. Terberg-maskinene skal nå håndtere semihengere og containere for den ledende aktøren innen logistikkservice.

– Etter en testperiode valgte vi N.C. Nielsen som leverandør av fire nye body carrier-maskiner som skal gå ved vårt servicesenter på Langhus og hos PostNord på Alfaset. Korte beslutningslinjer og rask oppfølging gir stabil drift av maskinene, og det er helt avgjørende for effektiv håndtering av kundene våre, sier Nils Gjeitnes, avdelingsleder for service og rangering ved IPS-gruppen.

IPS er en totalleverandør av rangering, som med en betydelig serviceavdeling håndterer reparasjoner og vedlikehold av trailere og påbygg til tyngre kjøretøy. I august i fjor ble den første Terberg BC182 levert, og basert på god erfaring med maskinen og N.C. Nielsen som leverandør, ble ytterligere tre maskiner bestilt. Én Terberg YT223 og to Terberg BC183.

 

Et kinderegg av en maskin

Terbergs maskiner er kraftig bygget og meget funksjonelle. Transport av containere og løse hengere gir hard slitasje som betinger robuste maskiner. Konstruksjon, design og teknologi svarer opp på den viktige sikkerheten, brukervennlighet og stabil drift. Et kinderegg av en maskin, med containerramme for flytting av 20/25ft containere, svingskive for semitrallehåndtering og med opsjon på VBG-hengerfeste for håndtering av slepevogner. Den nye Terberg BC183-modellen, som nå leveres til blant andre IPS, har meget god fjæring av førerhuset, galvanisert ramme og Euro Steg V-motorer. 

– Vi opplever at N.C. Nielsen er svært effektive og behjelpelige, med rask håndtering og god kundeservice. Dessuten er Terberg-maskinene robuste og driftssikre, og det er helt vesentlig for optimal drift, avslutter Nils Gjeitnes.

VIL DU VITE MER?