Vår neste auksjon starter tirsdag 25. juni og avslutter torsdag 27. juni 2024 - Gå til auksjon

Lukk
Konecranes-maskiner fremstilles med omhu, fagkunnskap og den nyeste intelligente teknologien. Styrken, yteevnen og driftssikkerheten i hver eneste Konecranes-truck er basert på tre ting som er selve kjernen i teknologien vår: et robust bokschassis, effektiv, lastavhengig hydraulikk og intelligent styring av maskinens elektronikk. Vi arbeider alltid frem mot nye funksjoner og ny teknologi.

Bokschassiset vårt er det kraftigste på markedet. Det er laget av fire sveisede stålplater som en lukket kasse. Sammenlignet med alminnelige truckchassiser har det dobbelt vridningsstivhet og høyere styrke, færre påvirkninger og belastninger, høyere løftekapasitet uten reduksjon i høye løftehøyder og robuste tilt-mekanismer i både chassis og mast.

Effektiv lastavhengig hydraulikk

Trucken vår leveres med hydraulikk som kan registrere lasten og tilpasse løfteevnen til lastens vekt. Trucken gir kun maksimal yteevne når det virkelig er bruk for det, og forbruker dermed mindre drivstoff samtidig som utslipp og støy reduseres. Serviceintervallene er lengre (4000–12 000 t). Det er mindre slitasje på komponentene. Alt dette bidrar til lavere samlede eierkostnader.

Intelligent Electronic Machine Control (EMC)

Electronic Machine Control-systemet, EMC Master, overvåker de viktigste komponentene og funksjonene til trucken. Innstillingene kan programmeres slik at de passer til behovene dine. Den kan forbindes med Konecranes TRUCONNECT-system til fjernovervåkning av data og rapportering. CanBus-teknologi øker driftssikkerheten til motoren og girkassen.

Auto start-stopp (ekstrautstyr)

Den automatiske start/stopp-funksjonen stopper motoren når trucken har gått på tomgang i en lengre periode og starter på nytt automatisk når det er bruk for det. Prinsippet er enkelt. Når motoren ikke kjører, bruker den ikke drivstoff.

Auto start-stopp slår av motoren når det ikke er bruk for den. Når trucken går på tomgang, settes den i fri. Ta foten av bremsen for å aktivere funksjonen. "Start-stop" vises så på info-displayet, og motoren stopper. Motoren startes på nytt ved å sette trucken i gir. Når du tråkker på bremsen, starter motoren igjen. Hvis trucken står stille, men må bruke kraft til å løfte, trykker du på styrespaken for løft for å starte motoren på nytt. Denne funksjonen reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet markant. Den forlenger også vedlikeholdsintervallet til motoren.

Du trenger ikke velge mellom å være grønn og å være best

Konecranes vil gjerne gjøre det mulig for deg og virksomheten din å treffe det beste valget for miljøet uten å gå på kompromiss med ytelsen. Derfor gir vi deg mulighet til å både spare penger og hjelpe miljøet ved å bruke mindre fossilt drivstoff – til gagn for alle. ECOLIFTING er en fremtidssikker idé med nye løsninger under løpende utvikling. Som i alle produktene våre ligger den virkelige verdien i de små og intelligente detaljene og den nyeste teknologien, som gjør Konecranes Lift Truck til en verdens mest avanserte trucker. Små ting utgjør en stor forskjell.

ECOLIFTING-løsninger:

For øyeblikket har Konecranes tre ECOLIFTING-løsninger tilgjengelig:

Power Drive med drivstoffbesparelser på opptil 15 %, Flow Drive med drivstoffbesparelser på opptil 25 %, og nyvinningen vi er aller mest stolte av, Hybrid Drive med drivstoffbesparelser på opptil 40 %.


Velg den drivstoffbesparende løsningen som passer best inn i din verden, og treff et valg for en bedre fremtid.

Mer intelligent drift

Verden endrer seg raskere enn vi forventer, så vi vet at du må jobbe hardt for å nå målene dine og være ledende på markedet. Vi har alle begrenset tid til rådighet. Konecranes ønsker at Smart Connected-maskinene våre skal sette deg og virksomheten din i stand til å treffe de beste beslutningene raskt i en digital tidsalder.

Vi tilbyr en rekke digitale løsninger som TRUCONNECT®, forebyggende vedlikehold og mobilapper, som kan hjelpe deg med å administrere aktivaene dine mer effektivt, redusere kostnadene, øke sikkerheten, redusere CO2 og øke produktiviteten.

 

Ønsker du å vite mer om KONECRANES?

Våre eksperter på Konecranes er klare til å hjelpe deg med løsningen som passer dine behov.