Lukk
Få nye digitale verktøy til effektivisering av flåtestyringen. Hos N.C. Nielsen tilbyr vi et stort utvalg av verktøy til innovativ flåtestyring – uavhengig av om det gjelder fabrikknye maskiner fra Linde, Konecranes eller Terberg, eller eksisterende maskiner i flåten.

Flåtestyring gjør at komplekse arbeidsoppgaver blir enklere. Du får verdifulle opplysninger om alt fra kjøretimer til energiforbruk og eventuelle påkjørsler, slik at du kan holde øye med om truckflåten totalt sett bidrar til de forretningsmessige målene.

God flåtestyring øker produktiviteten, og sørger for at de interne transportoppgavene løses på en mest mulig effektiv måte. Det hjelper deg med å redusere kostnadene, skape en aktiv sikkerhet og har fokus på miljøet med energirett kjøring, reduksjon av Co2-avtrykket og skape et behageligere arbeidsmiljø for medarbeiderne.

Effektiv flådestyring

  • KONECRANES FLÅTESTYRING
  • TERBERGS FLÅTESTYRING

KONECRANES FLÅTESTYRING

Truconnect fra Konecranes er datastyrt effektivitet til Konecranes produktprogram. Systemet har en rekke fjernserviceprodukter og -programmer som bygger opp under vedlikeholdsaktivitetene dine og forbedrer sikkerheten og effektiviteten. Systemet kobler data, maskiner og mennesker sammen, slik at det blir mulig å optimalisere ytelsen og effektiviteten til maskinene. Målet er å gjøre den interne transporten mer effektiv, sikrere, miljøvennlig og behagelig for operatøren som sitter mange timer bak rattet.

TERBERGS FLÅTESTYRING

Programvaren i Terberg Connect gir deg verdifulle opplysninger om flåten av terminaltraktorer, slik at du kan optimalisere driften på et detaljert nivå. Systemet gir deg oversikt over de viktigste områdene, fra sikkerhet, via proaktivt vedlikehold og til fokus på en miljømessig kjørestil. De egne appene til ledere/mekanikere og sjåfører/operatører gir en enda mer optimal flåtestyring, og bidrar til maksimal oppetid på alle terminaltraktorer i flåten.

ØNSKER DU MER INFORMASJON OM EFFEKTIV FLÅTESTYRING?

Ta kontakt med en av våre eksperter på +45 99 83 83 83 allerede i dag, og få mer informasjon om hvordan effektiv flåtestyring kan bidra til at dere når alle forretningsmessige målsetninger. Vi er klare til å svare på alle spørsmål om flåtestyring av de velkjente varemerkene vi forhandler, og til å forklare hvordan flåtestyring – høyst sannsynligvis – også kan være med på å optimalisere den interne logistikken i din virksomhet eller organisasjon. Vi tar gjerne en uforpliktende prat om flåtestyring – og lover at du vil bli klokere.

 

Vil du vite mer om effektiv flåtestyring?

Våre flåtestyringseksperter er tilgjengelig for å hjelpe deg med å svare på spørsmålene dine. Kontakt Geirmund og få en trygg oversikt med en tilpasset flåteledelse.