Lukk
Digitale verktøy gjør det mulig å skape effektiv flåtestyring for alle typer virksomheter, flåtestørrelser og kjøretøy. Hos N.C. Nielsen tilbyr vi individuelt tilpasset flåtestyring som gir godt overblikk, utnytter ressursene og skaper økt verdi i virksomhetene.

Med flåtestyring fra N.C. Nielsen administrerer du truckflåten effektivt. Du kan få verdifulle opplysninger om alt fra kjøretimer til energiforbruk og eventuelle påkjørsler, slik at du løpende kan holde øye med om truckflåten totalt sett bidrar til de forretningsmessige målene.

God flåtestyring bidrar til å øke produktiviteten og låse de interne transportoppgavene så effektivt som mulig. Det bidrar også til å senke kostnadene, setter fokus på forebyggende sikkerhet og inneholder også en miljødimensjon, ettersom for eksempel maskiner og batterier for lengre levetid.

 

Effektiv flådestyring

  • Konecranes flådestyring
  • Terberg flådestyring

Konecranes flådestyring

Konecranes Truconnect er datastyret effektivitet til Konecranes produktprogrammet. Systemet rummer en stribe fjernserviceprodukter og -programmer, der underbygger dine vedligeholdelsesaktiviteter og fremmer forbedringer i sikkerhed og effektivitet. Systemet kobler så at sige data, maskiner og mennesker sammen, så det bliver muligt at optimere maskinernes performance og aktiviteter. Målet er at gøre den interne transport mere effektiv, sikker, miljøvenlig og behagelig for operatøren, der sidder mange timer bag rattet.

Læs mere om Konecranes Truconnect her.

Terberg flådestyring

Softwaren i Terberg Connect giver dig værdifulde oplysninger om din flåde af terminaltraktorer, så du kan optimere driften på et detaljeret niveau. Systemet giver dig overblik over alle væsentlige indsatsområder fra sikkerhed, over proaktiv vedligeholdelse og til energiforbrug – tilmed fokuserer programmet på grøn kørestil. De tilhørende apps til ledere/teknikere og chauffører/operatører optimerer flådestyringen endnu mere og bidrager til maksimal oppetid på alle terminaltraktorer i flåden.

Læs mere om Terberg Connect her.

Ønsker du å bli kontaktet for mer info om effektiv flåtestyring med N.C. Nielsen?

Vi har et team av eksperter som er klare til å gi deg råd om hvordan du kan effektivisere prosesser og frigjøre arbeidskraft i selskapet ditt med flåtestyring. La oss kontakte deg for en helt uforpliktende samtale om alternativene dine.

Vil du vite mer om effektiv flåtestyring?

Våre flåtestyringseksperter er tilgjengelig for å hjelpe deg med å svare på spørsmålene dine. Kontakt Geirmund og få en trygg oversikt med en tilpasset flåteledelse.