Lukk

Effektiv flådestyring med N.C. Nielsen

Digitale verktøy gjør det mulig å skape effektiv flåtestyring for alle typer virksomheter, flåtestørrelser og kjøretøy. Hos N.C. Nielsen tilbyr vi individuelt tilpasset flåtestyring som gir godt overblikk, utnytter ressursene og skaper økt verdi i virksomhetene.

Med flåtestyring fra N.C. Nielsen administrerer du truckflåten effektivt. Du kan få verdifulle opplysninger om alt fra kjøretimer til energiforbruk og eventuelle påkjørsler, slik at du løpende kan holde øye med om truckflåten totalt sett bidrar til de forretningsmessige målene.

God flåtestyring bidrar til å øke produktiviteten og låse de interne transportoppgavene så effektivt som mulig. Det bidrar også til å senke kostnadene, setter fokus på forebyggende sikkerhet og inneholder også en miljødimensjon, ettersom for eksempel maskiner og batterier for lengre levetid.

 

Konecranes Truconnect – datastyrt effektivitet

Konecranes Truconnect omfatter en rekke fjernbetjeningsprodukter og -programmer som bygger opp under vedlikeholdsaktivitetene dine og forbedrer sikkerheten og effektiviteten. Systemet kobler billedlig talt data, maskiner og mennesker sammen, slik at det blir mulig å optimalisere ytelsen og effektiviteten til maskinene. Målet er å gjøre den interne transporten mer effektiv, sikker, miljøvennlig og naturligvis også behagelig for operatøren som sitter mange timer bak rattet.

Les mer om Konecranes Truconnect her.

 

Ønsker du å bli kontaktet for mer info om effektiv flåtestyring med N.C. Nielsen?

Vi har et team av eksperter som er klare til å gi deg råd om hvordan du kan effektivisere prosesser og frigjøre arbeidskraft i selskapet ditt med flåtestyring. La oss kontakte deg for en helt uforpliktende samtale om alternativene dine.

Vil du vite mer om effektiv flåtestyring?

Våre flåtestyringseksperter er tilgjengelig for å hjelpe deg med å svare på spørsmålene dine. Kontakt Geirmund og få en trygg oversikt med en tilpasset flåteledelse.