Lukk
N.C. Nielsen har tidligere gjort det umulige mulig, og denne gangen har ingeniørene funnet den riktige formelen for en reachstacker i den helt store klassen. Den nye tungvekteren bygges opp med utgangspunkt i en Konecranes 4545. Den får en egenvekt på 110 tonn, en bredde på 4,90 meter, en lengde med nedslått bom på 15 meter og løfter 152 tonn på kroken. Hele maskinens geometri endres med bl.a. en forsterket bom til løft på 15,40 meter i høyden, økt motvekt, større løftesylindre, to meter høye dekk og et tilbaketrukket landingsstell som gjør det enkelt å komme helt inntil emnet.

– Det meste på den nye reachstackeren vår er økt i størrelse sammenlignet med før. Det krever mange beregninger, prøvekonstruksjoner og testforsøk før noe slikt blir mulig. Etter en veldig spennende utviklingsprosess har ingeniørene våre funnet fram til "formelen" for den nye reachstackeren vår, uttaler teknisk direktør Per Nielsen fra N.C. Nielsen.

Shippingfirmaer, forsyningsbaser, havneterminaler og vindmølleprodusenter vil dra nytte av den fleksibiliteten som den nye reachstackeren har å tilby. Reachstackeren håndterer ikke bare løft på flere tonn, men er også en svært mobil maskin som sikkert, effektivt og manøvreringsdyktig kan løfte og flytte emnene fra ett sted til et annet.

Forarbeidet hos N.C. Nielsen er i full gang, og man forventer å få levert den første reachstackeren mot slutten av 2017. De spesialbygde reachstackerne settes sammen på fabrikken i Balling, og vi forventer at sette en mindre serie av maskinene i produksjon i 2018 for å imøtekomme det stigende behovet for ekstremt tunge løft. Reachstackeren kommer bl.a. til å utmerke seg ved:

  • egenvekt på 122 tonn
  • bredde på 4,90 meter
  • forsterket bom ved løft på 15,40 meter i høyden
  • økt motvekt
  • større løftesylindre
  • tilbaketrukket landingsstell

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om vores NCN 152 360 TH, så kontakt endelig vores direktør Poul B. Nielsen.