Vår neste auksjon starter tirsdag 25. juni og avslutter torsdag 27. juni 2024 - Gå til auksjon

Lukk
De nederlandske Terberg-terminaltraktorene har opp gjennom årene inntatt en ledende posisjon når det gjelder intern transport på havneterminaler og distribusjonsanlegg. Suksessen skyldes ikke bare de driftssikre, pålitelige og effektive maskinene, men også at Terberg-terminaltraktorer bidrar til sterk totaløkonomi hos virksomhetene.

I dag har de fleste virksomhetene fokus på begrepet Total Cost of Ownership (TCO), som uttrykker summen av innkjøpsprisen og de samlede utgiftene under bruksperioden. Det betyr at man som oppdragsgiver kan oppnå en billigere totalpris ved å lage en helhetlig betraktning som gjør innkjøpet mer kostnadseffektivt sett over hele bruksperioden.

Hos N.C. Nielsen, som har levert over tusen Terberg-terminaltraktorer siden 2000, er TCO-begrepet svært godt kjent. Det inngår i alle forhandlinger med kundene, uansett om det ender med en klassisk kjøpsavtale eller en leasingavtale over en lengre periode. N.C. Nielsen-kunder ser på nettopp disse tallene og bruker dem som en viktig del av beslutningsgrunnlaget.

– Kundene våre ser nøye på tallene og på den samlede levetidsverdien for maskinene. De vil ha sikkerhet for at terminaltraktorene passer nøyaktig for kjørebehovet, og for at de har maksimal oppetid. De blir også sett på energiforbruk, serviceutgifter og vedlikehold samt forventet gjensalgsverdi, forteller produktsjef Claus Lilleholt fra N.C. Nielsen A/S.

I denne sammenhengen er N.C. Nielsen-kundene godt hjulpet av Terberg-merket. For det er langt fra tilfeldig at Terberg regnes for markedsledende innenfor kategorien. I årevis har Terberg definert den tekniske standarden innenfor terminaltraktorer, og Terberg-konsernet har dedikert hele fabrikken i Benschop i Nederland til forskning, utvikling, konstruksjon, produksjon og testing av maskinene.

– Terminaltraktorene fra Terberg bryter sjelden sammen. De er utviklet med en utprøvd, driftssikker og pålitelig teknologi. Det betyr høy oppetid, lange serviceintervaller og mange uproblematiske kjøretimer. Samtidig er N.C. Nielsen forpliktet til å ha 85 % av reservedelene til en Terberg på lager, og vi kan derfor komme med kort varsel, hvis det mot formodning skulle skje en utilsiktet hendelse, forteller produktsjef Claus Lilleholt fra N.C. Nielsen A/S.

Utover de tekniske egenskapene og et lavt drivstofforbruk er Terberg-terminaltraktorer blitt kjent for den gode førerkomforten i kabinen med bl.a. ergonomisk utformet førerplass, lavt støynivå og sikre adgangsforhold. Alt sammen fører til mindre trøtthet og færre arbeidsulykker med medfølgende lønnskostnader.

VIL DU VITE MER?

Kontakt Claus Lilleholt for mer informasjon om innholdet i denne pressemeldingen.