Vår neste auksjon starter tirsdag 23. april og avslutter torsdag 25. april 2024 - Gå til auksjon

Lukk
Akkurat nå opplever N.C. Nielsen stor etterspørsel etter løsninger for tunge og kompliserte transporter på industriarealer, byggeplasser, havneområder og offentlige veier. Vindmølleindustrien er for eksempel hele tiden på jakt etter nye, innovative og kostnadseffektive løsninger i den tunge enden av skalaen – og N.C. Nielsen står klare til å kunne imøtekomme denne etterspørselen også.

Internasjonale tungvektere

N.C. Nielsen har startet et samarbeid med det internasjonale TII-konsernet, som i flere tiår har vært toneangivende på det globale markedet for heavy duty-løsninger. Dermed kan N.C. Nielsen nå levere SPMT-trailere fra tyske Scheuerle og franske Nicolas som kan settes opp som selvkjørende og modulbaserte trailere for flytting av alt fra skip, broseksjoner og naceller som kan veie flere tonn.

Modulbaserte SPMT-trailere

N.C. har leid ut sin første SPMT-trailer. Den selvkjørende traileren er modulbasert og kan frakte opptil 400 tonn. Antallet modulaksler blir tilpasset den enkelte oppgaven, og akslene kan dreies 180 grader. En kraftig Power Pack sørger for framdriften, og traileren styres av en gående operatør med håndholdt fjernkontroll med styrespak. Det gir full oversikt over håndteringsprosessen.

 – Vi ser mange muligheter med SPMT-trailere fra Scheuerle og Nicolas. De gjør bokstavelig talt tunge løft lettere, siden trailerne fleksibelt kan tilpasses de aktuelle transportoppgavene. Akkurat disse trailerne har i en årrekke satt standarden for tunge transportoppdrag globalt, og vi er glade for at vi nå kan tilby dem til enda flere kunder i Danmark og resten av Skandinavia, sier Claus Lilleholt, landssjef i Norge hos N.C. Nielsen A/S.

Vil du vite mer?