Vår neste auksjon starter tirsdag 25. juni og avslutter torsdag 27. juni 2024 - Gå til auksjon

Lukk
Nå er N.C. Nielsen blitt offisiell forhandler av Seacom Liftmaster i Danmark, Norge og Sverige. Balling-virksomheten forhandler allerede det øvrige Seacom-produktprogrammet i Danmark, og nå har turen kommet til de nye kassettrailerne fra den tyske produsenten med hovedkontor i Leonberg nær Stuttgart.

Seacom har over fire tiår utviklet heavy duty-spesialkjøretøy til for eksempel industrivirksomheter, stålvalseverk, havneterminaler og forsyningsbaser verden over. På produktprogrammet står bl.a. rolltrailere, tipptrailere, svanehalser, kassettrailere og andre spesialtrailere med kapasiteter fra fem til 350 tonn. Alt sammen konstruert i et robust, sikkert og funksjonelt produktdesign.

En Seacom Liftmaster kommer særlig til sin rett når tunggods skal flyttes raskt, sikkert og effektivt. Det kan for eksempel være når forsyningsskip skal losses og lastes ved kaikanten, eller når containere skal kjøres om bord på RoRo-fraktskip. Seacom Liftmaster-kassettraileren kan håndtere to 45 fots skipscontainere samtidig, som kjøres til eller fra skipsdekket med terminaltraktor.

– En av de store fordelene ved Seacom Liftmaster er manøvreringsevnen med styrehjulene. Fra førerhuset på Terbergen styres alle funksjonene på liftmasteren med en styrespak. I tillegg gjør styrehjulene det enklere å komme seg rundt på opplagringsplasser, inne i industrihaller eller om bord på ferger. Det øker sikkerheten og sparer både tid og plass, forteller produktsjef Claus Lilleholt fra N.C. Nielsen A/S.

Med Seacom Liftmaster-forhandlingen kan N.C. Nielsen tilby enda mer heavy duty-utstyr til Terberg-terminaltraktorene sine, som er markedsledende på området. Både Terberg-terminaltraktorer og produktene fra Seacom er utviklet spesifikt til de krevende transportoppgavene i industrien og på havneterminalene, hvor det er et skarpt fokus på pålitelighet, sikkerhet og maksimal oppetid.

– Vi er fornøyde med Seacom Liftmaster-forhandlingen, som utvider det brede utvalget vi allerede har innenfor heavy duty-utstyr. Vi fungerer i større og større grad som totalleverandør på området og kan derfor levere en samlet heavy duty-løsning med alt inkludert til kunder i helt forskjellige bransjer, understreker produktsjef Claus Lilleholt fra N.C. Nielsen A/S.

 

Vil du vite mer?

Kontakt Claus Lilleholt eller Geirmund Rundhaug for ytterligere informasjon