Vår neste auksjon starter tirsdag 25. juni og avslutter torsdag 27. juni 2024 - Gå til auksjon

Lukk
Alle Nå presenterer N.C. Nielsen den nye elektriske, utslippsfrie og miljøvennlige EV-terminaltraktoren Terberg BC på det Skandinaviske markedet. Med EV-terminaltraktoren Terberg BC har den nederlandske produsenten utvidet serien av elektriske terminaltraktorer og imøtekommer dermed et økende behov for fleksible og bærekraftige transportløsninger.

Terberg BC-serien er tre i én-maskin. Modellen er spesielt velegnet til travle distribusjonssentraler, flyplasser og havneterminaler hvor det er behov for å kunne variere mellom vekselflak, svingskive til trailere eller vanlig tilhengerfeste til lastebilhengere. Den kjører dermed etter behov og vil kunne erstatte andre kjøretøy med kun én hovedfunksjon.

Terberg BC EV treffer tiden med sine multifunksjonelle og miljøvennlige egenskaper. Med null utslipp og et lavt støynivå er maskinen dermed et opplagt valg når man skal flytte gods innendørs.

 

EV-teknologien matcher diesel-teknologien

Den nye terminaltraktoren leveres med en kraftig og el-drevet motor, en kundetilpasset batteripakke og en effektiv lader til likestrøm, noe som sikrer maksimal ytelse. Dessuten er den laget med energibesparende og regenerativ bremsing og færre bevegelige motordeler enn dieselutgavene, noe som reduserer utgiftene til vedlikehold.

Styrken ved Terberg BC EV er evnen den har til å innrette seg etter oppgaven. I samme chassis er det bygd inn en ramme til vekselflak med en løftekapasitet på 25 000 kg, en svingskive som kan styres fra førerhuset, med en løftekapasitet på 15 000 kg og et særdeles robust tilhengerfeste til lastbilhengere som skal flyttes omkring. Til sammen dekker dette de aller fleste transportbehovene på terminalen – også i lys av mulighetene for ekstrautstyr og utvidelser.

– Terberg er helt er ledene når det gjelder kundetilpassede terminaltraktorer. Vi ser en tydelig tendens i markedet, nemlig behovet for multifunksjonelle og miljøvennlige kjøretøy som kan en god del mer enn de vanlige løsningene. Med EV-teknologien kommer Terberg med et godt innspill for morgendagens terminaltraktor innenfor det grønne segmentet, og det er naturligvis også et uttrykk for at batterienes yteevne følger med den øvrige teknologiske utviklingen, uttaler salgssjef Geirmund Rundhaug fra N.C. Nielsen.

Vil du vite mer?