Vår neste auksjon starter tirsdag 25. juni og avslutter torsdag 27. juni 2024 - Gå til auksjon

Lukk
N.C. Nielsen har utviklet framtidens litium-ion-batterier. Du kjenner sikkert til litium-ion-teknologien fra mobiltelefoner og lignende. Nå har teknologien også nådd andre forskjellige el-tekniske løsninger. I løpet av de siste årene har N.C. Nielsen selv utviklet, testet og sikkerhetsgodkjent en serie av litium-ion-batterier. De er nå klare for markedet med en rekke forretningsmessige fordeler. Vi gleder oss til å starte på framtidens innovative teknologi med skarpt fokus på effektivitet, færre kostnader, grønn teknologi og større arbeidsglede i virksomhetene.

Velg N.C. Nielsens litium-ion-batterier med følgende fordeler:

  • betydelig lavere driftskostnader
  • attraktiv tilbakebetalingstid
  • betydelig kortere ladetid, mellomlading er også mulig
  • seks ganger lengre levetid
  • ingen vedlikehold
  • "plug and play'' gjør håndteringen enkel
  • grønn teknologi – mulighet for energitilskudd
  • innebygd BMS (Battery Management System)
  • 5 års garanti
  • mulighet for kartlegging av ladesyklus

BEDRE BUNNLINJE MED FRAMTIDENS BATTERIER

De forretningsmessige fordelen med litium-ion-batteriene våre kan naturligvis uttrykkes i tall. Vi arbeider løpende med å minske virksomhetenes omkostninger på alle parametere. Her kommer framtidens batterier inn i bildet som enda en måte å spare kostnader på – levert direkte til kunden uten fordyrende mellomledd. De nye batteriene presterer ganske enkelt bedre enn tradisjonelle blysyrebatterier – uansett om det er snakk om oppladingstid, levetid, driftskostnader eller vedlikehold.

GRØNN TEKNOLOGI LØNNER SEG

Med den nye generasjonen litium-ion-batterier setter N.C. Nielsen samtidig et grønt avtrykk for ettertiden. Som andre ansvarlige virksomheter har vi et fokus på grønn teknologi når dette både lønner seg og bidrar til å minske den totale miljøpåvirkningen. Vi tar ett grønt løft om gangen og utvikler miljøvennlige og bæredyktige løsninger.

Litium-ion-batterier har åpenbare fordeler. De inneholder ingen skadelige tungmetaller. De utnytter energien mye mer effektivt. De er mindre – og sist, men ikke minst er det mer miljøvennlig å kassere dem sammenlignet med konvensjonelle batterier.

OPPRINNELIG UTVIKLET TIL EL-TRUCKER OG TERMINALTRAKTORER

Litium-ion-batterier fra N.C. Nielsen ble i første omgang utviklet til de "egne" merkene våre, som Linde el-trucker og Terberg terminaltraktorer. Batteriene har allerede vist at de kan håndtere ekstreme arbeidsmiljøer i lagerhaller, i industrien og på havner. De kan brukes til stort sett alle el-drevne trucker og andre kjøretøy til intern logistikk. Nå er tiden moden for å tilby teknologien til andre bransjer og el-drevne produkter, som sammenkoblede Logistic Trains, golfvogner, avbruddsfrie strømforsyninger samt skips- og vindmølleindustrien kan dra nytte av den innovative teknologien.

De nye batteriene tilpasses det respektive produktet, som fra nå av kan fungere mer kostnadseffektivt enn før. Hos N.C. Nielsen framstiller vi skreddersydde litium-ion-batterier fra 12 volt og oppover og mellom 150–1240 ampere. Alle batterier inneholder et avansert BMS-sikkerhetssystem som beskytter cellene i oppladings- og utladingsfasen – og dessuten sikrer optimal effekt av batteriet.

PÅ TVERS AV ALLE BRANSJER

Vi er i stand til å levere litium-ion-batterier til mange typer batteriavhengige produkter:

Yachter og industriskip, golf- og hotellbiler, park- og hagemaskiner, vindmøller, avbruddsfrie strømforsyninger og gaffeltrucker – for å nevne noen få.

VIL DU VITE MER?

Har du blitt nysgjerrig på hvordan litium-ion-batteriene fra N.C. Nielsen kan være til nytte for den daglige driften deres på en mye grønnere måte? Da er det bare å ta kontakt med ekspertene våre på området og finne ut av mye mer om fordelene ved å bytte til litium-ion-batterier.