Lukk
Som navnet antyder, er Konecranes Truconnect forbundet til en rekke vitale maskindata. Systemet bruker sensorer til å samle inn aktuelle data om for eksempel kjøretid, motorstart, arbeidssyklus, kjøreruter og drivstofforbruk. Men ikke nok med det. Systemet sender også advarselsmeldinger på SMS eller e-post om kritiske hendelser som nødstopp eller overoppheting.

Konecranes Truconnect samler alle data i ett system. Alle opplysningene er alltid tilgjengelige for de tilknyttede brukerne i en beskyttet kundeportal, slik at man kan logge seg på for å få adgang til data døgnet rundt. Dataene som er samlet inn, blir raskt analysert, kan ses på skjermen og deles med andre brukere, slik at hele truckflåten kjører optimalt.

Kjør på et opplyst grunnlag

Konecranes Truconnect er nøkkelen til en mer produktiv, effektiv og sikker arbeidsplass. Systemet gjør det mulig å optimalisere alle relevante aspekter av intern transport:

  • Faktiske bruksdata: Maskinstatus, kjøretimer, kjørestrekning og kjørehastighet
  • Effektivitetsinformasjon: drivstofforbruk, kjøretilstander og total belastning på løftene
  • Sikkerhetsrelaterte problemer og truckspesifikke feil: overstyring, overbelastninger, fall i motoroljetrykk og sjokksensorer
  • Vedlikeholdsdata: Nesten vedlikehold, status på girsystemer og generell diagnostikk av trucken

Dataene som er tilgjengelige i Konecranes Truconnect, bidrar til å justere den daglige driften og gir et sterkt beslutningsgrunnlag. Summen av alle dataene senker levetidskostnadene, øker produktiviteten, senker risikoen for arbeidsulykker og forbedrer sikkerheten for operatøren i en travel hverdag. Kort og godt: Konecranes Truconnect er datadrevet effektivitet, når det er best.

Ønsker du å vite mer om KONECRANES TRUCONNECT?

Våre eksperter på Konecranes Truconnect er klare til å hjelpe deg med løsningen som passer dine behov.