Vår neste auksjon starter tirsdag 23. april og avslutter torsdag 25. april 2024 - Gå til auksjon

Lukk
Når du går inn i OPTIMA-kabinen, vil du oppleve enestående romslighet og en helt fantastisk sikt. Det gjør drift av trucken enda sikrere og mer effektiv og er en verdifull ekstra fordel.

Den bemerkelsesverdige sikten er mulig på grunn av svært store og senkede ruter uten hjørnestolper og en tynn, men svært kraftig tverrvange i taket og kurvede paneler. Synslinjen til de primære arbeidsområdene er klar både forover, til sidene og bakover.

En EMC Master med MD4 7” berøringsskjerm gir et mer romslig førerhus takket være de integrerte løsningene. Det er også bedre plass til betjening av fotpedalene.

Plasseringen til instrumenteringen forbedrer betjeningsergonomien. Instrumenteringen er flyttet fra førerens side til høyre over setet, der den er lett å nå.

OPTIMA kan tilpasses nøyaktig dine behov. Du kan velge styring med mini-ratt, styrespak, førersete og nøyaktig den instrumenteringen du har bruk for. Et hydraulisk skyveførerhus (forskyvning på 2900 mm), en vertikalt forskyvbar førerhus-RHS (forskyvning på 2850 mm) og EMC-fjernstyring er også tilgjengelig.

OPTIMA førerhuset:

  1. Bemerkelsesverdig sikt:  Du vil ikke være i tvil når du ser det. Når du setter deg ned inne i OPTIMA-førerhuset, ser du selve definisjonen på overlegen sikt.
  2. Electronic Machine Control, EMC Master: full overvåkning av de viktige komponentene og funksjonene på en MD4 7” berøringsskjerm. Programmerbare innstillinger. CanBus-teknologi øker driftssikkerheten til maskinen og girkassen samt hydraulikken og styrespaken.
  3. Ekstrautstyr for ministyring i venstre armlene: ergonomiske styringsløsninger (ekstrautstyr) forbedrer produktiviteten.
  4. Ergonomisk instrumentering: Uansett hvilket ekstrautstyr du har bruk for, kan vi installere det som en del av det ergonomiske instrumenteringslayoutet. OPTIMA er virkelig romslig.
  5. Komfort: et førsteklasses sete med kompressorfjæring, kraftig oppvarming og ventilasjon av førerhuset, AC – føreren har alt innen komfort.
  6. Styrespak: Fås med elektronisk styrespak med automatisk akselerajon/servostyring (RS & CLT). Styrespak for styring av løft fås som standard og gir svært jevn touchstyring i hele håndteringen (FLT).

VIL DU VITE MER?

Våre eksperter på Konecranes er klare til å hjelpe deg med løsningen som passer dine behov.