Lukk

N.C. Nielsen fokuserer sterkt på batteriområdet som en naturlig konsekvens av konstante framskritt innenfor batteriteknologien samt økte miljøkrav. Vi har vært opptatt med el-trucker og batterier i over 40 år og har fulgt utviklingen fra den første Linde-el-trucken. Derfor vet vi hva det dreier seg om.

Vi innehar komplette løsninger med alt innenfor batterier og ladere fra noen av verdens ledende produsenter. Samtidig kan vi tilby kapasiteten og kunnskapen som trengs for å skreddersy effektive batteri- og ladeløsninger som passer perfekt til virksomhetens behov.

Det hele støttes av et landsdekkende servicetilbud som øker utbytte og levetiden av batteriene.

NC Nielsen er eneforhandler av industribatterier fra TAB. Utvalget dekker alle truckmodeller.

TABs teknologi sikrer batteriet lengre levetid og mer kjøretid på trucken. Det betyr færre vanskeligheter, lavere driftskostnader og samlet sett en bedre investering.

 • Litium-IonKLAR for ET MILJØVENNLIG VALG?

  Hos N.C. Nielsen lager vi egne litium-ion-batterier. Derfor kan vi levere en miljøriktig energikilde til alle typer maskiner.

  Les mer om mulighetene med litium-ion
  Litium-Ion
 • Verdens største reachstacker– OG VERDENS STERKESTE!

  N.C. Nielsen har tidligere gjort det umulige mulig, og denne gangen har ingeniørene funnet den riktige formelen for en reachstacker i den helt store klassen. N.C. Nielsen kan nå tilby verdens største reachstacker som kan løfte hele 152 tonn på kroken.

  Se alt om verdens sterkeste reachstacker
  Verdens største reachstacker