Lukk

Vi løser dine interne transport utfordringer

Les merKontakt oss

Rådfør deg med N.C. Nielsen når du skal løse interne transportutfordringer. Vi er Skandinaviens største leverandør av gaffeltrucker, terminaltraktorer og spesialmaskiner. Posisjonen har vi nådd gjennom mange års målrettet arbeid med høy produktkvalitet, service og forretningsforståelse i en rekke bransjer.

N.C. Nielsen tilbyr komplette løsninger som passer alle utfordringer innenfor intern transport. Vi utvikler individuelt tilpassede kundeløsninger. Uansett om det gjelder små palleløftevogner til intern logistikk, terminaltraktorer til havner eller store heavy duty-maskiner.

Vi importerer og forhandler de verdenskjente merken Terberg, Konecranes, Baumann – og samarbeider med TII-Group om Scheuerle og Nicolas om SPMT-trailere. Vi forhandler TAB-industribatterier og våre egenutviklede litium-ion-batterier.

Daglig har vi over 100 servicemontører på norske, svenske og danske veier. De støttes av en landsdekkende serviceorganisasjon – og suppleres av bransjens største reservelager. Dessuten tilbyr N.C. Nielsen Skandinavias største utvalg av brukte maskiner og utstyr – på nettet eller i vårt moderne showroom i Balling.

Les mindre
 • STREKK DEG ETTER STYRKENReachstackere fra N.C. Nielsen

  Selv de tyngste løftene skal være enkle å håndtere. Det er filosofien hos N.C. Nielsen når vi utvikler innovative og kraftige reachstackere til kunder over hele verden.

  Les mer om vår verden av reachstackere
  STREKK DEG ETTER STYRKEN
 • Salg eller lejeScheuerle InterCombi SPE med Power pack

  Modulopbygget Scheuerle trailer med Power pack og 6, 10 eller 14 aksler. Kapaciteten er fra 245 til 572 tons. Maskinen er klar til omgående levering.

  Se mere om Scheuerle SPMT her
  Salg eller leje
 • Litium-IonKLAR for ET MILJØVENNLIG VALG?

  Hos N.C. Nielsen lager vi egne litium-ion-batterier. Derfor kan vi levere en miljøriktig energikilde til alle typer maskiner.

  Les mer om mulighetene med litium-ion
  Litium-Ion
 • GRØNNE LOGISTIKKLØSNINGERGrønn logistikk fra N.C. Nielsen A/S

  Bli klokere på hvordan N.C. Nielsen arbeider med løsninger som hjelper til å åpne utvalgte av FN’s verdensmål.

  Les mer om Grønn logistikk
  GRØNNE LOGISTIKKLØSNINGER

Profil af N.C. Nielsen