Lukk
Det er ikke alle virksomheter som trenger en fabrikkny gaffeltruck eller terminaltraktor. Først og fremst må man se på hva oppgavene innebærer. En brukt maskin vil ofte være det beste valget fordi man da får riktig verktøy til en rimelig pris.

Alle brukte trucker klargjøres ut ifra klassifikasjonene som den danske bransjeforeningen for importører og produsenter av gaffeltrucker (Brancheforeningen for importører og fabrikanter af gaffeltruck) har fastsatt. Dvs. IFAG I, IFAG II og IFAG III. 

Se nærmere på katalogen vår på nett – den oppdateres daglig. Alle maskiner vises med bilde og spesifikasjoner.

Hvis du trenger hjelp eller ikke finner akkurat det du leter etter, kan du kontakt oss på telefon +45 99 83 83 83 eller sende en e-post til linde@nc-nielsen.dk.

SE UTVALGET AV BRUKTE MASKINER HER

Linde Approved og NCN Approved

En brukt truck fra Linde innebærer ekstra sikkerhet. En brukt Linde-truck er et sikkert valgt når du ikke vil investere i fabrikknye maskiner. Her får du både Lindes velkjente kvalitet og konseptet Linde Approved, noe som garanterer deg at maskinen er driftssikker.

Vi hos N.C. Nielsen er autorisert som eneste videreforselger av Linde i Danmark. Vi har dermed påtatt oss å følge Lindes europeiske kvalitetsstandarder for brukte maskiner – Linde Approved. Det betyr fantastisk høy kvalitet, lave kostnader og gode garantier for maskinene.

En Linde Approved-truck har i de fleste tilfellene blitt kjørt hos en kunde med avtale som omfatter komplett vedlikehold. Under bruk har derfor våre kompetente servicemontører utført service på maskinen ut ifra Lindes forskrifter.

Med Linde Approved-konseptet tilbyr N.C. Nielsen et bredt utvalg av maskiner – alle med eksepsjonelt god kvalitet og følger naturligvis også gjeldende dansk lovgivning.

TERBERG APPROVED

Konseptet "Terberg Approved" er en helt ny måte å kjøpe brukte terminaltraktorer på. Nå kan du kjøpe totalrenoverte Terberg-terminaltraktorer som er så godt som nye både inn- og utvendig.

"Terberg Approved" bygger på Terberg-terminaltraktorenes velkjente kvalitet og driftssikkerhet. Det er en del av konseptet vårt. Vi håndplukker maskiner som siden gjennomgår totalrenovering. Store deler av maskinen plukkes fra hverandre, og alle slitte og defekte deler skiftes ut. Sluttresultatet er at Approved-maskinene både kjennes og ser nye ut.

Prosessen avsluttes med en nøye kvalitetskontroll og eventuelt inspeksjon av terminaltraktoren. Alt på et prisnivå som gjør det verdt å overveie "Terberg Approved" i stedet for å kjøpe nytt.

Hvis du er på jakt etter en brukt truck, lagermaskin eller heavy duty-maskin, er vi klare til å hjelpe deg med å finne den maskinen som passer dine behov.

VIL DU VITE MER?

Hvis du er på jakt etter en brukt truck, lagermaskin eller heavy duty-maskin, er vi klare til å hjelpe deg med å finne den maskinen som passer dine behov.